DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Ditec Glassbeskyttelse

Glassbeskyttelse i verdensklasse

 • Kjør sikrere med klart glass
 • Vannavvisende behandling
 • Enklere vedlikehold

Se klart – kjør sikrere – få bedre sikt i dårlig vær med vannavvisende glassbehandling fra Ditec. Ved 60km/t eller høyere hastighet vil vannet prelle av, slitasje på rute og viskere reduseres.

Vår behandling av bilens vinduer har flere funksjoner, hvorav den kanskje viktigste er at den
bidrar til økt sikkerhet ved kjøring i mørket. En behandlet bilrute blir vann- og smussavvisende, og gir bedre sikt ved kjøring i regn og mørke. Regndråpene glir av vinduet ved fart, og vindusviskerene trenger ikke å gå like mye. Insekter og is fester seg ikke like godt som på en ubehandlet rute, og kan derfor enkelt tas bort.

Behandlingens holdbarhet avhenger av hvor mye vindusviskerene går, og holder normalt i cirka 1 000 mil.

Glassbeskyttelse fra kr 990,- Bestill →

Ditec Felgbeskyttelse

Øk holdbarheten til felgen

 • Smuss- og vannavvisende overflate
 • Mer miljøvennlig vask fremover
 • Rene felger

Felgbehandlingen gir felgen en smuss- og vannavvisende overflate med god holdbarhet. Etter behandlingen behøver du ikke lenger bruke sterke vaskemiddel på felgene, og det holder gjerne med milde rengjøringsmiddel i kombinasjon med høytrykksvask. I tillegg til at det gjør rengjøringen enklere, er det også bra for miljøet.

Det vanligste er at vi behandler felgens utside, men vi kan også behandle felgens innside, samt hjul eller felger som blir levert inn løse. Vi gjør felgen klinisk ren før behandlingen.

4 felger fra kr 1190,- Bestill →

Lykteglass

Bedre lys på bilen

 • Sliping
 • Polering
 • Behandling

Etter en viss tid vil plasten på frontlyktene oksidere, få riper, eller av andre årsaker bli matt. Lyseffekten blir dårligere og du kan få anmerkning på EU-kontrollen på grunn av dårlig lys.

Unngå unødvendig risiko og kostnader, og ta bilen med inn til oss for å renovere lyktene. Vi sliper og polerer den matte overflaten, noe som gir bedre lys og økt sikt.

Be om tilbud på pris fra   Forespørsel →

Aircondition rens

Unngå dårlig lukt

 • Utmerket for allergikere
 • Fjerner vond lukt
 • Frisker opp innemiljøet til bilen din

Vond lukt lar seg ikke fjerne av vaskemidler. Du kan gjerne overdøve lukten med salmiakk, men når lukten sitter skikkelig må vi bruke ozon for å drepe bakteriene som står bak den vonde lukten.

Ozonbehandling er en kjent metode for å fjerne vond lukt, og har vært brukt lenge i biler. Det er ofte bakterier i usynlige rester fra oppkast, hundehår og sigarettrøyk som forårsaker vond lukt i bilen.
Ozonbehandlingen er en prosess som går over noen dager. Vi må først foreta en full innvendig rens, deretter må bilen tørke et døgn, før vi starter ozonbehandlingen. Et eller flere ozonapparater plasseres i bilen og begynner å produsere ozon av oksygenet i luften. Allerede etter et par minutter er kupeen tom for oksygen og full av ozon. Ozonet er svært giftig for bakteriene i høye konsentrasjoner.

Vi anbefaler å kombinere aircondition rens med en innvendig rens av bilen for best resultat.

Ozonbehandling anbefales særlig for allergikere da behandlede biler blir helt frie for allergener.

Kun aircondition rens fra kr 700,- Bestill → Inkludert innvendig rens fra kr 3500,- Bestill →
Personvern