DET YPPERSTE
INNEN BILPLEIE

Beskytt din nye bil,
eller gjør din gamle bil ny!

Gullpakken

Innvendig og utvendig løft

 • Innvendig og utvendig vask
 • Lakk korrigering
 • Voksbasert lakkforsegling

Gullpakken gir bilen din et godt løft innvendig og utvendig. Denne behandlingen eliminerer overflateriper og forurensinger i lakken. Bilen blir vasket innvendig og utvendig. Etter at lakken er renset blir bilen vokset, noe som etterlater en glatt og blank overflate. Dette er et godt utgangspunkt for videre vedlikehold av lakken. Den perfekte løsningen om du skal selge bilen eller nettopp har vært på langtur.

Inkluderer:
(Motorvask kommer i tillegg)
Avfetting
Asfaltfjerning
Felgrens
Håndvask med shampo
Tørking
Dørkarmer inkludert
Lakkrens
Polering
Voksing
Vask av matter
Støvsuging
Rens av seter, dørk, og tak
Rengjøring av interiør
Rengjøring av vinduer
Gummi- / plastfornying

fra kr 5800,- Bestill →

Ditec Interiørbeskyttelse

Få et usynlig setetrekk på tekstilsetene!

 • Lettere rengjøring
 • Lenger holdbarhet på bilsetene
 • Pris gjelder for alle setene i bilen

Impregnering av bilens tekstiler er noe alle bileiere burde gjøre. Impregneringen fungerer som et ekstra setetrekk, og du slipper å bekymre deg for søl og smuss i setene. Søler du i bilen kan du tørke det rett av. Setene dine vil tåle mer og renholdet vil bli betraktelig mye enklere.

Interiørbeskyttelse fra kr 2790,- Bestill →

Ditec Skinnbeskyttelse

Gjør skinnsetene motstandsdyktige mot slitasje

 • Skånsom rengjøring
 • Beskyttende impregnering

Vi begynner alltid med å rengjøre skinnet med spesialtilpasset rengjøringsmiddel for å vaske bort fett, flekker og ingrodd smuss. Når skinnet senere er tørt, blir det påført ny beskyttelse som fukter og impregnerer overflaten. Det har nå økt motstandskraft mot UV-stråler, uttørking og flekker.

Hvor ofte skinn og lær blir behandlet, avhenger av hvor mye bilen blir brukt, men vi anbefaler normalt en behandling i året.

Rens og impregnering av skinnseter fra kr 1690,- Bestill →

Innvendig rens

For bedre inneklima og kjøreopplevelse

 • Rens av seter, vinduer, dør og tak
 • Vask av matter og gummi/plastfornying
 • Kombiner med Ditec Interiørbeskyttelse eller Air rens ved behov
 • Støvsuging

Innvendig rens innebærer en grundig rengjøring og oppfrisking av bilens interiør, slik at du får nybilsfølelsen tilbake. Bilen støvsuges innvendig og i bagasjerommet, vinduene blir pusset og dørkarmene blir vokset. I tillegg blir instrumentpanel og øvrige plast- og gummidetaljer grundig renset, med det målet at hele kupeen skal kjennes oppfrisket og ren.

I vår tekstilrens bruker vi varmt vann i kombinasjon med smusssløsende kjemikalier som er skånsomme mot bilens interiør, i tillegg til en spesiell vaskemaskin.

Har du flekker på setet eller andre tekstiler, anbefaler vi at du bestiller en Ditec Interiørbeskyttelse i tillegg. Opplever du dårlig lukt i bilen kan det være lurt å bestille vår Aircondition rens behandling.

fra kr 2800,- Bestill →

Innvendig vask

God og rimelig bilpleie

 • Raskt og rimelig
 • Friskere inneklima

Er det lenge siden du vasket bilen innvendig? Eller har du akkurat fått utført en utvendig behandling og ønsker at det innvendige står i stil? Med en regelmessig vask hos oss får du bedre inneklima i bilen, og kjøreopplevelsen blir kjekkere. Interiøret blir rengjort ved at kupeen støvsuges grundig, vinduene blir polert og overflater og interiørdetaljer støvtørket. Vi rengjør selvsagt også gummimatter og bilens dørkarmer.

Inkluderer:
Støvsuging
Vask av matter
Vask av vinduer
Dørkarmer inkludert
Rengjøring av interiør

fra kr 1475,- Bestill →

Sølvpakken

 • Utvendig håndvask med shampo
 • Avfetting
 • Rengjøring av interiør

En skitten bil binder fukt og forurensing, og ruster derfor lettere enn en ren bil. Det er derfor viktig å vaske bilen jevnlig.

Sølvpakken vår er i de fleste tilfeller den mest skånsomme måten å vaske bilen på, i tillegg til at du er sikret at alle overflater blir rene.

Med vår grundige og skånsomme vask kommer bilen din til å skinne som aldri før. Bestill time idag og opplev følelsen av skikkelig bilpleie.

Inkluderer:
Avfetting
Håndvask med shampo
Tørking
Dørkarmer inkludert
Vask av matter
Støvsuging
Vask av matter
Vask av vinduer
Rengjøring av interiør

fra kr 1875,- Bestill →
Personvern